ΑΝΟΙΧΤΗ Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ με ελεύθερη είσοδο μέχρι τις 8 μ.μ.

Ουρές από τουρίστες πριν κλείσει λόγω... καύσωνα

Sharing is caring!
0Shares

Το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ενημέρωσε με ανακοίνωσή του, ότι σήμερα, Δευτέρα, και λόγω της ευνοϊκής εξέλιξης του καιρού, ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης και του Διονυσιακού Θεάτρου θα είναι ανοιχτός από τις 17:00 έως τις 20:00, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Υπενθυμίζεται ότι, τόσο χθες όσο και νωρίτερα σήμερα, το υπουργείο Πολιτισμού προχώρησε στο κλείσιμο του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης και του Θεάτρου του Διονύσου, λόγω καύσωνα, επικαλούμενο την ισχύουσα εργατική νομοθεσία. Τουρίστες σχημάτισαν νωρίτερα ουρές στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου, με την ελπίδα ότι θα ήταν από τους τυχερούς και θα προλάβαιναν να μπουν μέσα για να ανέβουν στον ιερό βράχο, πριν κλείσουν οι πόρτες.

Το υπουργείο ανακοίνωσε χαρακτηριστικά ότι «για την προστασία των επισκεπτών και των εργαζομένων, και σύμφωνα με την ισχύουσα εργατική νομοθεσία, ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης και του Διονυσιακού Θεάτρου κλείνει για το κοινό στις 14:00. Οι επισκέπτες που έχουν ήδη εκδώσει ηλεκτρονικό εισιτήριο για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες από το διαδίκτυο, παρακαλούνται να προσέλθουν στα εκδοτήρια προκειμένου να το αντικαταστήσουν με άλλο, σε ημερομηνία της αρεσκείας τους».

Sharing is caring!
0Shares

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.