ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ: Αγνοείται η γνωστή ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη

Μηνύματα αγωνίας στο προφίλ της αγαπημένης ηθοποιού που αγνοείται!

Sharing is caring!
0Shares

Αγνοούμενη μετά την καταστροφική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική είναι και η γνωστή ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη.

Η φωτογραφία και το όνομα της ηθοποιού βρίσκεται στην ηλεκτρονική βάση στην οποία οι συγγενείς αγνοουμένων μπορούν να μπουν για να ανεβάσουν φωτογραφίες των ανθρώπων τους, των οποίων τα ίχνη έχουν χαθεί μετά την τραγική πυρκαγιά.

Το 1997, η Χρύσα Σπηλιώτη έκανε την παρθενική της τηλεοπτική εμφάνιση στη σειρά του Mega, «Καρέ της ντάμας» ενώ ασχολείται περισσότερο με το θέατρο και τη συγγραφή βιβλίων.

Μηνύματα αγωνίας στο προφίλ της αγαπημένης ηθοποιού που αγνοείται!

Η Χρύσα Σπηλιώτη είναι μία εκ των δεκάδων αγνοουμένων μετά τις καταστροφικές φωτιές και αμέτρητοι γνωστοί της και όχι μόνο ανησυχούν!

Το όνομα και η φωτογραφία της έχουν, μάλιστα, αναρτηθεί στην ανεξάρτητη ηλεκτρονική πλατφόρμα που βρίσκεται σε λειτουργία και στην οποία οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να ανεβάζουν φωτογραφίες και ονόματα των συγγενών και των φίλων τους που αγνοούνται μετά το πέρασμα της φονικής πυρκαγιάς από τους οικισμούς στον Βουτζά και στο Μάτι.

Το προφίλ που διατηρεί η Χρύσα Σπηλιώτη στο Facebook έχει γεμίσει από μηνύματα αγωνίας! Κάτω από την τελευταία -χρονικά- ανάρτηση που έχει κάνει η ηθοποιός, δεκάδες χρήστες σχολιάζουν και ζητούν να δώσει ένα σημάδι ζωής!

Η ανησυχία είναι έκδηλη και ενδεικτικό του πόσο αγαπητή είναι, είναι το γεγονός πως πολλοί αναφέρουν ότι δεν την γνωρίζουν προσωπικά, παρά μόνο μέσα από την δεδομένη επαγγελματική της επιτυχία.

Sharing is caring!
0Shares

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.