Κοινωφελή εργασία ΟΑΕΔ: 130.00 αιτήσεις για 30.333 θέσεις – Στις 15 Σεπτεμβρίου τα αποτελέσματα

Sharing is caring!
0Shares

»Μάχη» με το χρόνο με το χρόνο δίνει ο ΟΑΕΔ για την άμεση έκδοση των αποτελεσμάτων που αφορούν στην πρόσληψη 30.333 ανέργων μέσω κοινωφελούς εργασίας.

Σύμφωνα με νεότερες δηλώσεις στελέχους του Οργανισμού που επικαλείται το σάιτ workenter, τονίζεται η ιδιαίτερη σημασία που δίνεται στην έγκαιρη αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων του πληροφοριακού συστήματος, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός ότι υποβλήθηκαν πάνω από 130.000 αιτήσεις, με τα έως τώρα δεδομένα να διαμορφώνουν το ποσοστό επιτυχίας σε κάτι λιγότερο από 1:4 (εδώ το σχετικό άρθρο του workenter).

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν έγκυροι κύκλοι του ΟΑΕΔ στο workenter, δεν υφίσταται συγκεκριμένη »οριοθέτηση» στην έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων -στο »χρονοδιάγραμμα» των οποίων θα ακολουθήσει προθεσμία 3 ημερών για ενστάσεις- ενώ στις προθέσεις της διοίκησης του Οργανισμού είναι να αναρτηθούν έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

Σε κάθε περίπτωση, ο μεγάλος όγκος των αιτήσεων, ενδέχεται να μεταθέσει την ανάρτηση των προσωρινών αποτελεσμάτων, η οποία όμως δεν θα ξεπεράσει τις 15 ημέρες.

Sharing is caring!
0Shares

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.