Δήμος Θεσσαλονίκης: Ζητείται αντίπαλος για τον Μπουτάρη

Κρίσιμο μέγεθος θα είναι και τι πρόκειται να κάνουν τα στελέχη που προέρχονται από την «Πρωτοβουλία» του κ. Μπουτάρη και παραμένουν, προς ώρας, ανέστια

Ο Γιάννης Μπουτάρης
Sharing is caring!
0Shares

Στον δήμο Θεσσαλονίκης, ο νυν δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης θέλει να διεκδικήσει τρίτη θητεία, αν και προέρχεται από μια δεύτερη τετραετία, κατά την οποία, η παράταξή του διασπάστηκε, ενώ και ο ίδιος έχει υποστεί πολλαπλά πλήγματα στο προφίλ του, λόγω πλημμελούς διαχείρισης θεμάτων καθημερινότητας. H πρόσφατη επίθεση που δέχθηκε από ακροδεξιά στοιχεία, πάντως, του έδωσε εκ νέου πόντους, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται έτοιμος να στηρίξει τον νυν Δήμαρχο, ελλείψει και καλύτερης εναλλακτικής, αν και είχε ακουστεί και το όνομα της κατά τα άλλα «άκαπνης» Κατερίνας Νοτοπούλου που πλέον υπουργοποιήθηκε. Την ίδια ώρα, το Κίνημα Αλλαγής θα διατηρήσει τη στήριξή του στον κ. Μπουτάρη.

Κρίσιμο μέγεθος θα είναι και τι πρόκειται να κάνουν τα στελέχη που προέρχονται από την «Πρωτοβουλία» του κ. Μπουτάρη και παραμένουν, προς ώρας, ανέστια.

Και, φυσικά, το μεγάλο ερώτημα είναι τι θα πράξει η ΝΔ στον εν λόγω Δήμο, τον οποίο έχει να κερδίσει από την εποχή Παπαγεωργόπουλου. Το όνομα του προέδρου του ΤΕΕ Πάρι Μπίλλια ακούγεται έντονα, ενώ ο ίδιος σταθμίζει τα υπέρ και τα κατά μιας υποψηφιότητάς του. Σαν… μυστικό ακούγεται και το όνομα του Θοδωρή Ζαγοράκη!

Sharing is caring!
0Shares

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.