Η «9η Γιορτή Βιβλίου – Bazaar» στην 83η ΔΕΘ

Με 150 εκδότες

Sharing is caring!
0Shares

Με τη συμμετοχή 150 εκδοτών από όλη την Ελλάδα, ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας (ΣΕΚΒΕ) διοργανώνει την «9η Γιορτή Βιβλίου- Bazaar» εντός της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια λειτουργίας της.

Με χιλιάδες φθηνά βιβλία για όλους τους επισκέπτες στο περίπτερο 16, το κοινό θα μπορεί να προμηθευτεί βιβλία (παιδικά, παζλ, κατασκευές, χειροτεχνίες, ξένη και ελληνική λογοτεχνία, ιστορικά, σχολικά βοηθήματα για όλη την εκπαιδευτική κοινότητα, ποίηση, μελέτες, ψυχολογίας, οικονομίας, θεολογικά, τουριστικούς οδηγούς, κ.ά.), με τιμές που ξεκινούν «από 1-2-3 ευρώ», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, το bazaar θα είναι ανοιχτό από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ. Τις καθημερινές από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ και το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ.

Sharing is caring!
0Shares

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.