Χαλκιδική: Προσπάθησε να εγκαταλείψει το νεογέννητο μωρό της στο πανηγύρι του Αγίου Μάμα

Σοκαρισμένοι οι άνθρωποι που το βρήκαν άρχισαν άμεσα να αναζητούν τη μητέρα και την οικογένεια του μωρού. Λίγο αργότερα το μυστήριο λύθηκε: Εμφανίστηκε μια γυναίκα Ρομά λέγοντας ότι ήταν η γιαγιά του μωρού

Sharing is caring!
0Shares

Αναστάτωση προκλήθηκε την Τετάρτη 29 Αυγούστου στο χώρο της εμποροπανήγυρης του Αγίου Μάμαντος, όταν διερχόμενοι επισκέπτες άκουσαν κλάματα μωρού, για να εντοπίσουν στη συνέχεια ένα νεογέννητο μέσα σε ένα χαρτοκιβώτιο, κοντά στην εκκλησία.

Σοκαρισμένοι οι άνθρωποι που το βρήκαν άρχισαν άμεσα να αναζητούν τη μητέρα και την οικογένεια του μωρού. Λίγο αργότερα το μυστήριο λύθηκε: Εμφανίστηκε μια γυναίκα Ρομά λέγοντας ότι ήταν η γιαγιά του μωρού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μία νεαρή Ρομά που επισκέφθηκε με την οικογένειά της το πανηγύρι για να προσκυνήσουν, γέννησε το παιδάκι της και προσπάθησε να το εγκαταλείψει, ωστόσο επενέβη η οικογένειά της και αφού πήραν το νεογέννητο, αποχώρησαν από τον Άγιο Μάμα.

Πηγή: halkidikifocus.gr

Sharing is caring!
0Shares

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.