Παραμένει στην Εθνική ο Κώστας Τσάνας

Ανανεώθηκε εν τέλει το συμβόλαιο του Κώστα Τσάνα που παραμένει στο τιμ της Εθνικής

Sharing is caring!
0Shares

Ηταν 21 Αυγούστου 2018 όταν η ΕΠΟ γνωστοποίησε λεπτομερώς ποια στελέχη από τα τιμ των εθνικών ομάδων ανανέωσαν τις συμβάσεις τους. Το όνομα τού Κώστα Τσάνα δεν είχε συμπεριληφθεί τότε στην ανακοίνωση (παρ’ ότι αναφερόταν ακόμη και ο διατροφολόγος της εθνικής ανδρών Θρασύβουλος Παξινός).

Τελικά όμως προέκυψε ανατροπή σκηνικού και την Πέμπτη 6/9 η ΕΠΟ κοινοποίησε την περαιτέρω σύμπλευση με τον Βοιωτό που παραμένει και στο τιμ του Μίχαελ Σκίμπε.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της ομοσπονδίας που σχετίζονται επίσης με τη Γ’ Εθνική, την αναδιάρθωση και τη σύνθεση των Δικαστικών Οργάνων:

«Συνεδρίασε σήμερα σε πλήρη σύνθεση η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, παρουσία του ανεξαρτήτου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ και των μελών της Επιτροπής Παρακολούθησης των FIFA/UEFA κ.κ. Χέρμπερτ Χούμπελ, Έντι Ντερβισάι και Μάριου Γεωργίου.

Η Εκτελεστική Επιτροπή έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

Οι προκηρύξεις των πρωταθλημάτων της Football League και της Γ΄ Εθνικής, στο άρθρο που αναφέρεται στη δημιουργία της Football League περιόδου 2019-20, θα επικαιροποιηθούν και επικυρωθούν μετά τη λήψη οριστικής απόφασης από τη Super League, αναφορικά με τη δυνατότητα συμμετοχής των β΄ ομάδων των ΠΑΕ στο πρωτάθλημα αυτό. Σε αντίθετη περίπτωση θα προβλεφθεί η άνοδος τεσσάρων (4) από τους οκτώ (8) δευτεραθλητές της Γ΄ Εθνικής, με βάση όσα προβλέπει ο Κ.Α.Π.

Οι αμοιβές των Αξιωματούχων Αγώνων της Super League και της Football League θα καταβάλλονται σε μηνιαία βάση, προκαταβολικά, σε ειδικό λογαριασμό της Ε.Π.Ο., προκειμένου να εκδίδονται τα αντίστοιχα εργόσημα από την Ομοσπονδία και στη συνέχεια να εξοφλούνται οι αμοιβές. Ειδικά για τις πρώτες 5 αγωνιστικές της Super League, το σύνολο των αμοιβών τα καταβληθεί έως τις 13 Σεπτεμβρίου 2018. Η πληρωμή του κόστους διαιτησίας των αγώνων των επαγγελματικών πρωταθλημάτων με το προαναφερθέν σύστημα καθιερώνεται ως πάγια πολιτική της Ομοσπονδίας.

Εγκρίθηκε ο σχεδιασμός της Επιτροπής Διοργανώσεων για τον καταρτισμό των ομίλων του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Η κλήρωση του πρωταθλήματος θα γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου (15.00, γραφεία Ε.Π.Ο.) και η έναρξη του ορίστηκε για τις 30 Σεπτεμβρίου 2018.

Ανανεώθηκε για έναν (1) ακόμα χρόνο η συνεργασία της Ομοσπονδίας με τον προπονητή κ. Κ. Τσάνα, ο οποίος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του κ. Σκίμπε στην Εθνική Ανδρών.
Επικυρώθηκαν οι συνθέσεις των Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο. και των επαγγελματικών λιγκών, μετά τα αποτελέσματα της εκλογικής Γ.Σ. της 27ης Αυγούστου 2018. Οι συνθέσεις έχουν ως εξής:

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ε.Π.Ο. – τακτικά μέλη:
Ασπρογέρακας Ιωάννης
Ιωσηφίδου Δέσποινα
Ζιάκας Βασίλειος
Μέγγουλη Αντωνία
Αλεξοπούλου Κωνσταντίνα

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ SUPER LEAGUE – τακτικά μέλη:
Μάρκου Χριστόφορος
Τσαγκιά Μαρία

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ FOOTBALL LEAGUE – τακτικά μέλη:
Μαντάς Βασίλειος
Μασιάλας Θωμάς

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ:
Πουλιδάκη Ειρήνη
Βιττωράτου Ζαφειρούλα
Σακέτου Μαγδαληνή
Ρούτη Χριστίνα

Τακτικά μέλη ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΦΕΣΕΩΝ Ε.Π.Ο.
Βόκας Νικόλαος
Φιλόπουλος Παναγιώτης
Γκογκολη Αδαμαντία
Διονυσάτος Γεράσιμος
Βλαχοπαναγιώτου Βασιλική

Αναπληρωματικά μέλη ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΦΕΣΕΩΝ Ε.Π.Ο.
Παπαδημητροπούλου Αικατερίνη
Κοντόπουλος Δημήτριος
Βρυώνης Γεράσιμος

Τακτικά μέλη ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ
Καλαφάτης Φωτεινός
Ιωαννίδου Γλυκερία-Λουίζα
Ρεβύθη Νίκη
Σπανού Παναγιώτα
Κυριακάκης Ηρακλής

Αναπληρωματικά μέλη ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ
Αθανασίου Ανδρέας
Τσέλιου Αικατερίνη
Ζυγογιάννη Ουρανία
Καρακώστα Βασιλική
Δουλάμη Μαρία
Καλογερογιάννη Σπυριδούλα

Υπεύθυνος άσκησης πειθαρχικής δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων:
Σιμιτζόγλου Κωνσταντίνος

Αναπληρωτής Υπεύθυνου άσκησης πειθαρχικής δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων:
Λαίνης Γεώργιος

Αναπληρωματικά μέλη Υπεύθυνου άσκησης πειθαρχικής δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων:
Παππάς Σπυρίδων
Αρβανίτη Χρυσούλα
Κατσίμπας Ιωάννης
Ματθιουδάκης Αντώνιος».

Sharing is caring!
0Shares

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.