Με τον Π. Λαφαζάνη η προσυγκέντρωση της Λαϊκής Ενότητας ενόψει των εγκαινίων της ΔΕΘ

O Π. Λαφαζάνης και κλιμάκιο της ΛΑΕ πραγματοποίησαν περιοδεία στη Β' Θεσσαλονίκης

Sharing is caring!
0Shares

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από σήμερα ο γραμματέας του ΠΣ της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης. Η ΛΑΕ καλεί τον κόσμο, στην προσυγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, ενόψει των εγκαινίων της Διεθνούς Εκθέσεως θεσσαλονίκης, στη συμβολή των οδών Εγνατίας και Αγ. Σοφίας στις 17.30. «Ενάντια στη λιτότητα, στην επιτροπεία, και στη Θεσσαλονίκη – αμερικανοκρατούμενη πόλη», αναφέρει στην ανακοίνωσή της.

Περιοδεία Π. Λαφαζάνη μαζί με στελέχη της ΛΑΕ στη Β’ Θεσσαλονίκης

Περιοδεία πραγματοποίησαν σήμερα Παρασκευή (07/09) ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, Γραμματέας του Π.Σ της ΛΑ.Ε, η Λίτσα Αμμανατίδου Πασχαλίδου, ο Θανάσης Μωυσίδης και άλλα στελέχη της Λαϊκής Ενότητας στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Το κλιμάκιο της ΛΑΕ με επικεφαλής τον γενικό γραμματέα του Πολιτικού Σχεδιαμού, Παν. Λαφαζάνη, επισκέφθηκε αρχικά το Ιατρικό Κέντρο Λαγκάδα, όπου συζήτησε με ασθενείς και ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, οι οποίοι επεσήμαναν στην αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε, τα προβλήματα και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζει το Ιατρικό Κέντρου, αποτέλεσμα των εφαρμοζόμενων πολιτικών.

Είναι χαρακτηριστικό της ένδειας και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο χώρος της Υγείας, το γεγονός πως ο Παν. Λαφαζάνης και η αντιπροσωπεία της ΛΑ.Ε ενημερώθηκαν ότι το Ιατρικό Κέντρο στέλνει ιατρικό προσωπικό για να καλύψει τις ανάγκες εφημεριών άλλων νοσοκομειακών μονάδων και κέντρων (!).

Στη συνέχεια, ο Παν. Λαφαζάνης και η αντιπροσωπεία της Λαϊκής Ενότητας επισκέφθηκαν το Αμαξοστάσιο του Δήμου Λαγκαδά.

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε στην πόλη του Λαγκάδα, με τον Παν. Λαφαζάνη, τη Λίτσα Αμμανατίδου Πασχαλίδου, τον Σάκη Μωυσίδη και τα υπόλοιπα στελέχη και μέλη της ΛΑ.Ε να τυχαίνουν πολύ θετικής ανταπόκρισης από τους πολίτες του Λαγκάδα για τις θέσεις της ΛΑ.Ε και το ρεαλιστικό εναλλακτικό της πρόγραμμα.

Sharing is caring!
0Shares

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.