Σάλος στην Τουρκία με τρέιλερ που δείχνει να απειλούν τον Ερντογάν με όπλο

Το τρέιλερ προκάλεσε δημόσια κατακραυγή καθώς έδειχνε την οικογένεια του Ερντογάν, μεταξύ των οποίων τον γαμπρό του και υπουργό Οικονομικών Μπεράτ Αλμπαϊράκ να πυροβολείται και να σκοτώνεται

Sharing is caring!
0Shares

Ούτε οι κινηματογραφικές ταινίες δεν μπορούν να είναι ελεύθερες στην Τουρκία, με τους σκηνοθέτες να πηγαίνουν ακόμη και στη φυλακή. Ετσι, η ταινία όπου σε μια σκηνή εμφανίζεται ο ηθοποιός που υποδύεται τον Ερντογάν να είναι με το πιστόλι στον κρόταφο, ενώ γύρω του κείτονται νεκρά τα μέλη της οικογένειάς του προκάλεσε σάλο.

Ο Αλί Αβτζί συνελήφθη πέρυσι μετά την κυκλοφορία του τρέιλερ για την ταινία του «Αφύπνιση», η οποία στηρίχθηκε στο αποτυχημένο στρατιωτικό πραξικόπημα του 2016, κατά το οποίο περισσότεροι από 250 άνθρωποι σκοτώθηκαν στην Τουρκία.

Το τρέιλερ έφερε έντονες αντιδράσεις καθώς έδειχνε την οικογένεια του Ερντογάν, μεταξύ των οποίων τον γαμπρό του και υπουργό Οικονομικών Μπεράτ Αλμπαϊράκ να πυροβολείται και να σκοτώνεται, όπως και αξιωματικό του στρατού να σημαδεύει με όπλο τον πρόεδρο στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, ενώ αυτός κάνει την προσευχή του.

Sharing is caring!
0Shares

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.