Καρυπίδης: Ο Άρης θα είναι παρών σε όλα τα μεγάλα γεγονότα

Η τοποθέτηση του προέδρου της κίτρινης ΠΑΕ στα εγκαίνια του περιπτέρου της στην 83η ΔΕΘ

Sharing is caring!
0Shares

Ο Θόδωρος Καρυπίδης ήταν αυτός που έκοψε την κορδέλα στα εγκαίνια του περιπτέρου του Άρη στη ΔΕΘ και στη συνέχεια μίλησε για την επιστροφή του Άρη στη φυσική του θέση και τον ενθουσιασμό που επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων του.

Οι αρχικές δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ : «Η 83η Έκθεση είναι σταθμός, γιατί τιμώμενη χώρα είναι η Αμερική και συμπίπτει με την επάνοδο του στη Άρη μεγάλη κατηγορία. Ο Άρης συμμετέχει σε όλα τα μεγάλα γεγονότα, όπως η ΔΕΘ, έχει επιστρέψει και θα είναι παρών».

Για την πορεία του Άρη : «Έχουμε κάνει πολύ καλό ξεκίνημα. Δεν χρειάζεται να είμαστε ενθουσιασμένοι, χαμηλά την μπάλα και συνεχίζουμε. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Δεν χρειάζεται ούτε να απογοητευόμαστε, ούτε να ενθουσιαζόμαστε».

Για την παρουσία του κόσμου : «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για στήριξη. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει να στηρίζει και μαζί θα πετύχουμε πολλά».

Για τις εργασίες στις εγκαταστάσεις του Άρη : «Γίνονται επενδύσεις. Ξεκινήσαμε από τις εγκαταστάσεις για να οργανωθούμε, γιατί μια μεγάλη ομάδα πρέπει να έχει υποδομή. Θα γίνουν και άλλα έργα, αλλά σιγά-σιγά γιατί δεν γίνονται όλα από τη μια στιγμή στην άλλη. Θα συνεχίσουμε με επιπλέον εργασίες στις εγκαταστάσεις μας στο γήπεδο και στο Δασυγένειο».

Για την αναμέτρηση του Άρη με τη Λάρισα : «Βλέπω ότι ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος. Είμαι τρία χρόνια στον Άρη και δεν το έχω ξαναδεί. Ήταν μαγικό αυτό που έγινε στον Καυτανζόγλειο. Πιστεύω πως θα συνεχιστεί η υποστήριξη του κόσμου».

Sharing is caring!
0Shares

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.