Λαϊκή Ενότητα: Εκδίκηση Τσίπρα ο πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας πρώην στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ

Ο λαός πρέπει και θα αντιδράσει¨"

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης
Sharing is caring!
0Shares

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η Λαϊκή Ενότητα με αιχμή τους πλειστηριασμούς.

Σε γραπτή ανακοίνωσή της η ΛΑΕ αναφέρει ότι «αυτή την εβδομάδα μεταξύ των 500 και πλέον πλειστηριασμών και των 15 τουλάχιστον πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας γίνεται και πλειστηριασμός 1ης κατοικίας- μοναδικού περιουσιακού στοιχείου- ενός πρώην στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ με δυο παιδιά που σπουδάζουν και ο οποίος εγκατέλειψε τον μνημονιακό μεταλλαγμένο ΣΥΡΙΖΑ και ενεργοποιείται τώρα στο κίνημα ενάντια στην κυβερνητική πολιτική. Ο Τσίπρας και η παρέα του παίρνουν εκδίκηση κλέβοντας σε συνεννόηση με τις τράπεζες το σπίτι ενός μάχιμου με το κίνημα αντίστασης συμπολίτη μας».

Προσθέτει πως «αυτή είναι η έξοδος από τα μνημόνια του Τσίπρα και της πολιτικής των παρατρεχάμενων του Μαξίμου και της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι η έξοδος όσων κρατάνε ψηλά τη σημαία της αντίστασης, από τα σπίτια τους» και τονίζει:

«Δεν είναι τυχαίο που στη ΔΕΘ ο Τσίπρας δεν τόλμησε την παραμικρή αναφορά στη ληστρική πολιτική των πλειστηριασμών και τις αθρόες αποκοπές του ρεύματος σε χιλιάδες φτωχούς συμπολίτες μας που η πολιτική των μνημονίων τους καταδικάζει στην ανέχεια. Η αμερικανόδουλη κυβέρνηση Τσίπρα θα λογοδοτήσει. Ο λαός πρέπει και θα αντιδράσει».

Sharing is caring!
0Shares

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.