Πέμπτη, Ιούλιος 18, 2019
Αρχική Αθλητικα Γκαγκάτσης: Πιο πιθανό να γκρεμιστεί η Τούμπα

Γκαγκάτσης: Πιο πιθανό να γκρεμιστεί η Τούμπα

Η πρώτη αντίδραση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά τις εξαγγελίες της Κυβέρνησης για το γήπεδο του “δικέφαλου του Βορρά”, αλλά και την επίσκεψη – αυτοψία του Πάνου Καμμένου στην Τούμπα.

Sharing is caring!
0Shares

Μπορεί αρχικά να γινόταν λόγος από την πλευρά του ΠΑΟΚ για ανακατασκευή της Τούμπας, αλλά πλέον υπάρχει η σκέψη για τη δημιουργία -από την αρχή- ενός νέου γηπέδου.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης, μίλησε μετά τη συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο και έδωσε το… στίγμα για τις σκέψεις που υπάρχουν στο “δικέφαλο του Βορρά”.

“Στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου θα αρχίσει το γκρέμισμα αυτού του γηπέδου, για να ξεκινήσει μετά η ανέγερση του νέου. Όλα είναι υπό συζήτηση, αλλά το πιο πιθανόν είναι να γκρεμιστεί το γήπεδο και να φτιαχτεί από την αρχή το καινούριο”, δήλωσε ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Σε περίπτωση που γίνει κατεδάφιση του υπάρχοντος γηπέδου το καλοκαίρι, αναμένεται να χτιστεί ένα νέο χωρητικότητας 34-35 χιλιάδες θεατών.

Sharing is caring!
0Shares

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.