Ζάεφ: Είμαστε Μακεδόνες με το δικό μας έδαφος!

Νέο μήνυμα μέσω facebook: Αναφέρθηκε για μία ακόμη φορά σε «Ευρωπαϊκή Μακεδονία» και όχι Βόρεια Μακεδονία όπως προβλέπεται στη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ ο ίδιος πρόσθεσε πως «Με τη συμφωνία προστατεύσαμε τη μακεδονική μας ταυτότητα»

Sharing is caring!
0Shares

Επιμένει σε υψηλούς, ενοχλητικούς τόνους για το Σκοπιανό ο Ζόραν Ζάεφ. Λίγες ημέρες πριν από το δημοψήφισμα για τη συμφωνία των Πρεσπών ο σκοπιανός πρωθυπουργός έκανε λόγο για την ταυτότητα και τη γλώσσα που εξασφαλίζει η συμφωνία των Πρεσπών. Αυτή τη φορά μέσω Facebook, ο Ζόραν Ζάεφ τόνισε:

«Είμαστε Μακεδόνες, με το δικό μας έδαφος και τη μακεδονική γλώσσα. Με την ιστορία, τον πολιτισμό και την κληρονομιά της Μακεδονίας», ανέφερε ο ίδιος απευθυνόμενος στους πολίτες ενόψει του δημοψηφίσματος της 30ης Σεπτεμβρίου για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Επίσης ο Ζάεφ αναφέρθηκε για μία ακόμη φορά σε «Ευρωπαϊκή Μακεδονία» και όχι Βόρεια Μακεδονία όπως προβλέπεται στη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ ο ίδιος πρόσθεσε πως «Με τη συμφωνία προστατεύσαμε τη μακεδονική μας ταυτότητα».

Είναι η πολλοστή φορά που ο Ζάεφ «ακυρώνει» τη συμφωνία των Πρεσπών και τη δέσμευση για «Βόρεια Μακεδονία». Και φαίνεται να λειτουργεί άκρως προεκλογικά αδιαφορώντας και για την ενόχληση που έχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα και παρά τις (χλιαρές πάντως) συστάσεις που του απηύθυνε ο Αλέξης Τσίπρας από τη ΔΕΘ.

Sharing is caring!
0Shares

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.