Δικάζονται μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης γιατί σταμάτησαν πλειστηριασμούς

Sharing is caring!
0Shares

Δικάζονται μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης, γιατί σταμάτησαν πλειστηριασμούς λαϊκής περιουσίας.

Όπως ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Ηλίας Σμήλιος, μέλος του Συντονισμού, η δίκη έχει οριστεί για τις 15 Μαϊου του 2019.

“Στις 15 του Μάη δικάζομαι, όπως έμαθα σήμερα, για την πρώτη από τις πέντε (5) διώξεις που έχουν ασκηθεί μέχρι σήμερα εναντίον μου καθώς και άλλων μελών του ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
Επιτέλους δικαιοσύνη, πρώτη φορά “αριστερή”, σ’ αυτή τη χώρα κι εγκληματίες σαν και του λόγου μου και τους εκατοντάδες άλλους και άλλες που εμποδίζουμε να εκφραστεί το “δίκιο του τραπεζίτη”, να πάρει τα λεφτουδάκια του, τη …σπιταρόνα του άνεργου ή του χαμηλοσυνταξιούχου, το παλιομάγαζο του μικροεπαγγελματία.
Ένοχος, το ομολογώ! Γι αυτά που μέχρι τώρα μου καταλογίζουν κι άλλα τόσα που μέχρι τη δίκη θα κάνουμε, ενάντια σε πλειστηριασμούς, εξώσεις, διακοπές ρεύματος ή διόδια, στους ωραίους αγώνες που θα στήσουμε για ψωμί και δουλειά, μόρφωση και υγεία, στέγη, ρεύμα και νερό για όλους όσους ζουν σ’ αυτό τον τόπο!
Γιατί τα λόγια του μεγάλου δασκάλου πάντα άσβεστα στη μνήμη θα ‘ναι: “Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ”!

Δείτε την ανάρτηση:

Sharing is caring!
0Shares

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.