Θεσσαλονίκη: Θερινό Σινεμά στο Πάρκο Τσέπης – Προβολή ντοκιμαντέρ Alive Inside

Ο σκηνοθέτης Michael Rossato-Bennett καταγράφει τις εκπληκτικές εμπειρίες ανθρώπων των οποίων οι ζωές άλλαξαν μέσα από την απλή εμπειρία του να ακούν μουσική

Προβολή Ντοκιμαντέρ στο Πάρκο Τσέπης
Sharing is caring!
0Shares

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Alzheimer στις 21 Σεπτεμβρίου, στο Πάρκο Τσέπης (Αγαπηνού – Ιωάννου Μιχαήλ) θα προβληθεί την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου το ντοκιμαντέρ: Alive Inside.
Η ώρα της προβολής ξεκινά στις 21:00 και η είσοδος είναι ελεύθερη.
Να τονίσουμε πως καλό είναι όσοι αποφασίσουν να παρακολουθήσουν το ντοκιμαντέρ καλό θα είναι να έχουν μαζί τους ένα μικρό κάθισμα, έτσι ώστε όλοι και όλες να χωρέσουν.
Στον χώρο θα υπάρχουν δροσερά αναψυκτικά!

Σύνοψη ταινίας: Το ντοκιμαντέρ Alive Inside είναι μια αισιόδοξη κινηματογραφική αποτύπωση της ικανότητας που έχει η μουσική να αφυπνίσει την ανθρώπινη ψυχή και να ενεργοποιήσει άγνωστες διαστάσεις της. Ο σκηνοθέτης Michael Rossato-Bennett καταγράφει τις εκπληκτικές εμπειρίες ανθρώπων των οποίων οι ζωές άλλαξαν μέσα από την απλή εμπειρία του να ακούν μουσική. Η κάμερα του αποκαλύπτει την απερίγραπτη δύναμη της μουσικής και πώς αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και ως θεραπεία, σε ανθρώπους που υποφέρουν από την απώλεια μνήμης και τη νόσο του Alzheimer. Ένα συγκινητικό ντοκιμαντέρ για τη δύναμη που έχει η μουσική να ξυπνά βαθιά κλειδωμένες αναμνήσεις.

Sharing is caring!
0Shares

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.