Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον “7ο Διεθνές Ποδηλατικό Circouit Θεσσαλονίκης” στη Ν. Παραλία

Η εκδήλωση διοργανώνεται για έβδομη συνεχόμενη χρονιά από τον δήμο Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Ποδηλατικό Όμιλο ΒΕΛΟΣ.

Sharing is caring!
0Shares

Σε εξέλιξη είναι από τις 08:00 το πρωί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, για τη διεξαγωγή του Ποδηλατικού Διημέρου που διοργανώνει ο Ποδηλατικός Όμιλος «Βέλος»

Σύμφωνα με την Τροχαία Θεσσαλονίκης για την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων:

Στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου από την Γ’ Σεπτεμβρίου μέχρι τη Μ. Κάλλας

Στη Μ. Κάλλας από τη Μ. Αλεξάνδρου μέχρι την Κορομηλά

Στην Κορομηλά από τη Μ.Κάλλας μέχρι τη Γεωργίου Παπανδρέου

Και στη Γεωργίου Παπανδρέου από την Κορομηλά μέχρι τη Μ. Αλεξάνδρου.

Να σημειωθεί πως στις 11:30 θα ξεκινήσει λαϊκή ποδηλατοδρομία.

Το μήνυμα για ένα φιλικότερο και καθαρότερο περιβάλλον και το δικαίωμα χρήσης του ποδηλάτου, στέλνουν ποδηλάτες από το “7ο Διεθνές Ποδηλατικό Circouit Θεσσαλονίκης και τη λαϊκή ποδηλατοδρομία στις Ομπρέλες Ζογγολόπουλου”, σήμερα Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου, στις 9.30 το πρωί.

Η εκδήλωση διοργανώνεται για έβδομη συνεχόμενη χρονιά από τον δήμο Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Ποδηλατικό Όμιλο ΒΕΛΟΣ. Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι η εξής: Λ. Μεγ. Αλεξάνδρου (Ομπρέλες Ζογγολόπουλου)- Μαρία Κάλλας- Κορομηλά- Γεωργίου Παπανδρέου – Λ. Μεγ. Αλεξάνδρου ( Ομπρέλες Ζογγολόπουλου).

Εκτός από τον αγώνα των εγγεγραμμένων σε συλλόγους αθλητών, υπάρχει η κατηγορία των Open, δηλαδή των ερασιτεχνών αλλά επίσης και σκληρά αθλουμένων όλων των ηλικιών, που θα συναγωνισθούν για την τελική επικράτηση.

Μετά τις αγωνιστικές κατηγορίες, θα διαδεχθεί η Λαϊκή Ποδηλατοδρομία στις 11:30, ανοιχτή σε όλους τους φίλους του αθλήματος.

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Κυριακή 23-9-2018 Διεθνές Circuit – Θεσσαλονίκης: Ώρα 09:30 Ομπρέλες Ζογγολόπουλου Περιοχή Ν. Παραλίας .

Διαδρομή: Λ. Μεγ. Αλεξάνδρου (Ομπρέλες Ζογγολόπουλου)- Μαρία Κάλλας- Κορομηλά- Γεωργίου Παπανδρέου – Λ. Μεγ. Αλεξάνδρου ( Ομπρέλες Ζογγολόπουλου).

Εκκίνηση Λαϊκής Ποδηλατοδρομίας: Ώρα: 11:30.

Διαδρομή: Λ. Μεγ. Αλεξάνδρου ( Ομπρέλες Ζογγολόπουλου) – Μαρία Κάλλας- – Γεωργίου Παπανδρέου

(αναστροφή)- Λ. Μεγ. Αλεξάνδρου ( Ομπρέλες Ζογγολόπουλου).

12:00 Απονομές.

Sharing is caring!
0Shares

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.