Καλούν σε απολογία ακόμη δύο μέλη του Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών

Σήμερα ήταν η σειρά των Ηλία και Λεωνίδα Παπαδόπουλου

Sharing is caring!
0Shares

Οι κλήσεις σε απολογία, ορισμοί δικάσιμων, δικαστήρια σε λίγους μήνες σε μέλη του Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών.
Ο πρώτος που έλαβε δύο ορισμούς δικάσιμων ήταν ο Ηλίας Σμήλιος, μέλος του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης και μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ο δεύτερος που έλαβε ορισμό δικάσιμου ήταν ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, γ.γ. του ΠΣ της Λαϊκής Ενότητας.
Ακόμη δύο παιδιά θα περάσουν από αυτή τη διαδικασία.
Και σήμερα, Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου, ο Ηλίας και Λεωνίδας Παπαδόπουλος, από το Κίνημα Δεν Πληρώνω έλαβαν κλήση σε απολογία.
Όπως όλα δείχνουν το μέλημα της κυβέρνησης, δεν είναι να φοβηθούν τα συγκεκριμένα άτομα, κάτι που ούτως ή άλλως δεν ισχύει, αλλά να φοβηθεί ο κόσμος να μιλήσει, να πει το πρόβλημά του και να γιγαντωθεί το Κίνημα ενάντια στους Πλειστηριασμούς.
Μπορεί η διαδικασία από την αστυνομία να είναι αυτεπάγγελτη, ωστόσο, ούτε στα πιο σκοτεινά σενάρια δεν μπορεί να υπάρχει όλο αυτό που γίνεται.
Δεν μπορεί να διώκεται κάποιος επειδή προσπαθεί να σώσει το σπίτι ή το μαγαζί ενός άλλου ανθρώπου, από το να βγει στο “σφυρί”.
Δεν είναι δυνατόν να διώκεται κάποιος επειδή αντιδρά ενάντια στις τράπεζες, επειδή είναι στο δρόμο διαμαρτύρεται.
Δεν μπορεί να υπάρχουν κλήσεις σε απολογία ή διώξεις και δικαστήρια διότι προσπάθησαν να σώσουν κάποιοι τη λαϊκή περιουσία, τη λαϊκή κατοικία.
Δημοσιεύουμε τις σημερινές κλήσεις σε απολογία των Ηλία και Λεωνίδα Παπαδόπουλου

Sharing is caring!
0Shares

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.