Διακόπτει τα δρομολόγια εκτός Θεσσαλονίκης ο ΟΑΣΘ – Τα αναλαμβάνουν με την ίδια τιμή τα ΚΤΕΛ

Όλα θα αλλάξουν από το νέο έτος

Sharing is caring!
0Shares

Ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ, Στέφανος Τσώλης, αποκάλυψε σήμερα μιλώντας στο ραδιόφωνο του real, ότι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη διοίκηση του ΟΑΣΘ, προκειμένου τα ΚΤΕΛ να αναλάβουν τα περιφερειακά δρομολόγια εκτός Θεσσαλονίκης, με την ίδια τιμή εισιτηρίου του ενός ευρώ.

“Η ανάθεση του συγκοινωνιακού αυτού έργου στα λεωφορεία των ΚΤΕΛ, θα σημαίνει για τον ΟΑΣΘ εξοικονόμηση κατά 50% των χρημάτων, καθώς τα λεωφορεία που μέχρι τώρα πραγματοποιούσαν γραμμές της υπαίθρου του νομού Θεσσαλονίκης, κάνοντας χιλιάδες χιλιόμετρα καθημερινά, τώρα θα μπορούν να καλύπτουν τις ανάγκες του πολεοδομικού συγκροτήματος, στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί ο ΟΑΣΘ” είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: “Ο ΟΑΣΘ δε μπορεί να ανταποκριθεί σωστά στο έργο που του έχει ανατεθεί από το 2003. Μιλάμε για δρομολόγια της τάξεως ακόμη και 80 χλμ όπως η Ευαγγελίστρια και χωριά της επαρχίας Λαγκαδά που θεωρούνται αστικές συγκοινωνίες. Λογω εμπειρίας θα κάνουμε το έργο καλύτερα”.

Αν όλα προχωρήσουν βάση σχεδίου, οι αλλαγές αναμένονται από αρχές του νέου έτους και αφορά τα δρομολόγια προς Λαγκαδίκια, Λαγυνά, Καβαλάρι, Άσσηρο, Κουφάλια. Αχγίαλο, Νέα Μεσήβρια, Μάλγαρα, Άγιο Αθανάσιο και ίσως προς Σίνδο, ενώ υπό συζήτηση είναι η κάλυψη των περιοχών προς Βασιλικά.

Sharing is caring!
0Shares

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.