Παραιτήθηκε ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης – Δέκα ημέρες μετά το διορισμό του

Στην επιστολή παραίτησης, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «πιστεύω ότι η χώρα έχει ανάγκη από φωνές που μπορούν να διαμορφώσουν μια υγιή προοπτική χωρίς ιδεοληψίες και αγκυλώσεις από ανθρώπους που δεν φοβούνται τη συνεργασία του ευρύτερου προοδευτικού χώρου»

Sharing is caring!
0Shares

Την παραίτησή του από τη θέση του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης υπέβαλε, δέκα μόλις ημέρες μετά την τοποθέτησή του, ο Γιώργος Κρικρής.

Ο τέως αντιδήμαρχος του δήμου Νέας Σμύρνης, ανακοινώνοντας την παραίτησή του μέσω των λογαριασμών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, άφησε αιχμές για το περιβάλλον στο οποίο κλήθηκε να προσφέρει.

Ειδικότερα, στην επιστολή παραίτησης, ο κ. Κρικρής αναφέρει ότι «πιστεύω ότι η χώρα έχει ανάγκη από φωνές που μπορούν να διαμορφώσουν μια υγιή προοπτική χωρίς ιδεοληψίες και αγκυλώσεις από ανθρώπους που δεν φοβούνται τη συνεργασία του ευρύτερου προοδευτικού χώρου».

«Διαισθάνθηκα ότι το περιβάλλον μέσα στο οποίο κλήθηκα να εργαστώ δεν προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον όσο εγώ θα ήθελα και όσο πιστεύω ότι η εποχή επιβάλλει» προσθέτει.

Αναλυτικά η επιστολή παραίτησης:
«Μου ζητήθηκε να βοηθήσω την ελληνική κυβέρνηση, σε μια κρίσιμη στιγμή. Είπα το ναι μετά από αρκετή σκέψη, γιατί θέλω να δώσω φωνή στη γενιά μου, θέλω να κάνω τους συνομήλικούς μου να πιστέψουν στην πολιτική, θέλω να δώσω όσα μπορώ για το καλό της χώρας. Όταν γνωστοποιήθηκε η τοποθέτηση μου στη θέση του Γενικού Γραμματέα, ευχαρίστησα όσους μου είπαν «μας κάνεις υπερήφανους», αλλά και όσους με συμβούλεψαν «μην μπλέξεις εκεί».

Πιστεύω ότι η χώρα έχει ανάγκη από φωνές που μπορούν να διαμορφώσουν μια υγιή προοπτική χωρίς ιδεοληψίες και αγκυλώσεις,από ανθρώπους που δεν φοβούνται τη συνεργασία του ευρύτερου προοδευτικού χώρου.

Διαισθάνθηκα ότι το περιβάλλον μέσα στο οποίο κλήθηκα να εργαστώ δεν προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον όσο εγώ θα ήθελα και όσο πιστεύω ότι η εποχή επιβάλλει.

Παραμένω ενεργός στην πόλη που γεννήθηκα και αγαπώ, για να αφοσιωθώ σε κάτι που πιστεύω βαθιά: την Αυτοδιοίκηση. Μέσα από αυτήν μπορώ να υπηρετήσω καλύτερα, άμεσα και αποτελεσματικά τους συμπολίτες μου.

Η ριζοσπαστική αλλαγή της χώρας θα προκύψει μόνο μέσα από τις τοπικές κοινωνίες.Η συνείδηση μού επιβάλλει να εργαστώ μαζί με τους ανθρώπους της γενιάς μου γι΄ αυτό τον σκοπό.

Ευχαριστώ θερμά όσους με εμπιστεύθηκαν και μου ανέθεσαν τη θέση του ΓΓ».

Sharing is caring!
0Shares

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.