Σκοπιανός δημοσιογράφος σε Παπαδημούλη: Solun ή Θεσσαλονίκη; Πως να την αποκαλούμε;

«Για εμάς είναι η Θεσσαλονίκη. Για εσάς, είναι δικό σας θέμα πώς θα την αποκαλείτε. Δεν αποφασίζω πώς θα την ονομάζει κάποιος, αλλά για όλους τους Έλληνες, η Θεσσαλονίκη, είναι η Θεσσαλονίκη», απάντησε ο Δ. Παπαδημούλης

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης
Sharing is caring!
0Shares

Μια μάλλον διφορούμενη απάντηση έδωσε σε συνέντευξή του σε εφημερίδα της ΠΓΔΜ ο Δημήτρης Παπαδημούλης. Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο της «Nezavisen Vesnik»:

Solun ή Θεσσαλονίκη; Βάσει της συμφωνίας, πώς θα πρέπει να αποκαλούμε την πόλη;
Και ο κύριος Παπαδημούλης απάντησε:

«Για εμάς είναι η Θεσσαλονίκη. Για εσάς, είναι δικό σας θέμα πώς θα την αποκαλείτε. Δεν αποφασίζω πώς θα την ονομάζει κάποιος, αλλά για όλους τους Έλληνες, η Θεσσαλονίκη, είναι η Θεσσαλονίκη.

Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι με τη συμφωνία η Θεσσαλονίκη, η Βόρεια Ελλάδα, η ελληνική Μακεδονία, ενδυναμώνονται εμπορικά, αυξάνεται η σταθερότητα, ενισχύονται οι πολιτιστικές σχέσεις και ο τουρισμός. Πιστεύω ότι η πόλη θα γίνει ένας από τους ισχυρότερους εκφραστές της εφαρμογής αυτής της συμφωνίας».

Sharing is caring!
0Shares

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.