Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ακυρώνει παραχώρηση δημόσιου χώρου διότι τον μεταβίβασε στο Υπερταμείο

Η Λαϊκή Ενότητα Α΄ Θεσσαλονίκης, θα συνεχίσει την προσπάθειά της να συγκροτηθεί ένα μεγάλο κίνημα, που θα ακυρώσει όλη αυτή την τραγωδία της απόλυτης υποθήκευσης και παράδοσης της χώρας μας στους δανειστές

Sharing is caring!
0Shares

Καταγγελία της Λαϊκής Ενότητας Θεσσαλονίκης για ακύρωση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για την ακύρωση παραχώρησης δημόσιου χώρου, διότι μεταβιβάστηκε στο Υπερταμείο.
Συγκεκριμένα γίνεται αναφορά πως το Υπουργείο ενημέρωσε την «Αγροτοδιατροφική Σύμπραξη» που συγκρότησε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ότι ο χώρος των 17 στρεμμάτων που είχαν συμφωνήσει ότι θα της παραχωρηθεί στην παλιά Γεωργική Σχολή, λίγο έξω από τις Σέρρες, για να λειτουργήσουν πιλοτική εφαρμογή εκθετηρίου–ηλεκτρονικού δημοπρατηρίου αγροδιατροφικών προϊόντων στο Νομό Σερρών, δε μπορεί πλέον να τους παραχωρηθεί, διότι το ακίνητο δόθηκε στο Υπερταμείο.

Αναλυτικά η καταγγελία από τη Λαϊκή Ενότητα Θεσσαλονίκης:

Πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρεις, εμφανίστηκε το πρώτο πρόβλημα σε σχέση με τη χρήση των δημόσιων χώρων που παραχώρησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο Υπερταμείο, σε εφαρμογή του 3ου Μνημονίου που ψήφισαν όλες οι μνημονιακές δυνάμεις το 2015.
Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ενημέρωσε την «Αγροτοδιατροφική Σύμπραξη» που συγκρότησε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ότι ο χώρος των 17 στρεμμάτων που είχαν συμφωνήσει ότι θα της παραχωρηθεί στην παλιά Γεωργική Σχολή, λίγο έξω από τις Σέρρες, για να λειτουργήσουν πιλοτική εφαρμογή εκθετηρίου–ηλεκτρονικού δημοπρατηρίου αγροδιατροφικών προϊόντων στο Νομό Σερρών, δε μπορεί πλέον να τους παραχωρηθεί, διότι το ακίνητο δόθηκε στο Υπερταμείο !!!!!
Αποδεικνύεται περίτρανα, ότι, όσα ψελλίζουν κάποιοι κυβερνητικοί, υπάλληλοι των δανειστών, αυτές τις μέρες, που αποκαλύφθηκε το έγκλημα της μεταβίβασης της κυριότητας και νομής δημοσίων εκτάσεων, κτιρίων της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς μας, ακόμη και αρχαιολογικών χώρων, είναι παντελώς ψευδή.
Οι χώροι αυτοί έχουν μεταβιβαστεί στους δανειστές, έχουν υποθηκευτεί για 99 χρόνια, θα ξεπουλιούνται μέχρι ποσού 25 δις σε περίπτωση που η χώρα μας δε θα μπορεί να πληρώσει κάποια δόση του δημόσιου χρέους, και για να χρησιμοποιηθούν πια, θα παίρνουμε άδεια από το Υπερταμείο!
Η Λαϊκή Ενότητα Α΄ Θεσσαλονίκης, θα συνεχίσει την προσπάθειά της να συγκροτηθεί ένα μεγάλο κίνημα, που θα ακυρώσει όλη αυτή την τραγωδία της απόλυτης υποθήκευσης και παράδοσης της χώρας μας στους δανειστές.
Το Γραφείο Τύπου

Sharing is caring!
0Shares

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.