Πανελλαδική απεργία των εργαζομένων στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

Την Τρίτη 2 Οκτωβρίου

Sharing is caring!
0Shares

Συμπαρίσταται η ΚΕΔΕ στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

Η πανελλαδική απεργία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 Οκτωβρίου. Οι εργαζόμενοι διεκδικούν μονιμοποίηση της λειτουργίας του προγράμματος και την κατοχύρωση του υφιστάμενου προσωπικού, σύμφωνα και με τις σχετικές αποφάσεις του ΔΣ της Ένωσης.

Κατά την πρόσφατη συνάντηση που είχε με τους εργαζομένους στο Πρόγραμμα ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γ. Πατούλης, διαμήνυσε ότι θα ζητήσει συνάντηση με τους συναρμόδιους υπουργούς, παρουσία αντιπροσωπείας των εργαζομένων, προκειμένου να επαναδιατυπωθούν τα κοινά αιτήματα Αυτοδιοίκησης και εργαζομένων του Προγράμματος και να αναζητηθεί μία ριζική λύση στο ζήτημα.

Με αφορμή τις νέες αγωνιστικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων ο κ. Πατούλης δήλωσε :«Καλούμε την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα σε νομοθετική ρύθμιση που θα διασφαλίσει αφενός την απρόσκοπτη λειτουργία του Προγράμματος και τη συνέχιση παροχής των πολύτιμων υπηρεσιών του με χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό και αφετέρου θα δίνει οριστική λύση στην εργασιακή ανασφάλεια του προσωπικού.

Μαζί με τους εργαζόμενους στο πρόγραμμα διαμορφώνουμε ένα κοινό μέτωπο για τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να διακινδυνεύσουν οι πολύτιμες υπηρεσίες που προφέρουν οι εργαζόμενοι σε χιλιάδες συμπολίτες μας και να τιναχθεί στον αέρα ένα πρόγραμμα που η Τοπική Αυτοδιοίκηση ξεκίνησε για την ανακούφιση τόσων συνανθρώπων μας».

Sharing is caring!
0Shares

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.