Διακοπές υδροδότησης σε πολλές περιοχές της Θεσσαλονίκης

Εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης στις 12:00.

Διακοπή υδροδότησης
Sharing is caring!
0Shares

Από τις 8:00 το πρωί σήμερα Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, έχουν ξεκινήσει εργασίες επισκευής διαρροής σε διάβαση αγωγού ύδρευσης, στη συμβολή των οδών Ελπίδος και Υψηλάντου στην Πολίχνη.

Κατά συνέπεια και μέχρι τις 13:00, θα υπάρχουν προβλήματα υδροδότησης στις οδούς Υψηλάντου, Ελπίδος, Αγνώστου Στρατιώτη, Αγίας Παρασκευής, Αγίας Μαρίνας και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς.

Επιπλέον, σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη έκτακτη διακοπή υδροδότησης στη Λεωφορος Βασιλίσσης Όλγας, την οδό Θεοδώρου Κολοκοτρώνη και σε όλες τις παρακείμενες οδούς .

Χωρίς νερό και περιοχές στο κέντρο της πόλης.

Η ανακοίνωση της ΕΥΑΘ:

“Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώθηκε ότι σήμερα Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 από τις 8:00 έως τη 13:00 θα πραγματοποιηθούν εργασίες επισκευής διαρροής σε διάβαση αγωγού ύδρευσης Φ110mm στη συμβολή των οδών Ελπίδος και Υψηλάντου της Δ.Ε Πολίχνης , του Δήμου Παύλου Μελά.

Λόγω των παραπάνω εργασιών θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα στις οδούς Υψηλάντου, Ελπίδος , Αγνώστου Στρατιώτη ,Αγίας Παρασκευής, Αγίας Μαρίνας και όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς της Δ.Ε Πολίχνης του Δήμου Παύλου Μελά.

Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ, οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση”.

Sharing is caring!
0Shares

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.