Υπουργείο Παιδείας: Στον νέο προϋπολογισμό η πρόσληψη 4.500 εκπαιδευτικών

Και ειδικής αγωγής

Sharing is caring!
0Shares

Η πρόβλεψη του διορισμού 4.500 μόνιμων εκπαιδευτικών με την ανάλογη ενίσχυση της ειδικής αγωγής περιλαμβάνεται στον προϋπολογισμό του 2019 που κατατέθηκε στη Βουλή, αναφέρει το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

«Ανακοινώσαμε 15.000 προσλήψεις μόνιμων εκπαιδευτικών σε βάθος τριετίας. Στο πλαίσιο αυτό προχωρούμε αρχικά στην ένταξη στον προϋπολογισμό του 2019 των πρώτων 4.500 μόνιμων εκπαιδευτικών, όπως εξήγγειλε από τη ΔΕΘ ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας» δηλώνει ο υπουργός, Κώστας Γαβρόγλου.

Όπως υποστηρίζει, «εμπράκτως και παρά τη δυσπιστία διαφόρων, η κυβέρνηση αποδεικνύει τη στήριξή της στη δημόσια δωρεάν εκπαίδευση με προτεραιότητα την πιο ευάλωτη πλευρά της. Ενισχύουμε τα παιδιά που με την κατάλληλη φροντίδα και υποστήριξη δεν θα σταματούν ποτέ να μας εκπλήσσουν με την πρόοδό τους και τις δεξιότητές τους και τους εκπαιδευτικούς που καθημερινά δίνουν τη μάχη τους στην κατεύθυνση αυτή».

Sharing is caring!
0Shares

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.