Θεσσαλονίκη: Χωρίς λεωφορεία σήμερα η πόλη – Αναμένονται αποφάσεις για τη συνέχιση της απεργίας

Τα δρομολόγια της νυχτερινής λεωφορειακής γραμμής N1 KTEΛ – Αεροδρόμιο καθώς και η υπηρεσία μετακίνησης των ΑμΕΑ θα πραγματοποιηθούν κανονικά, όπως ανακοίνωσε ο ΟΑΣΘ.

Sharing is caring!
0Shares

Ο κόσμος, οι εργαζόμενοι, οι μαθητές σήμερα, Πέμπτη 4 Οκτωβρίου, ταλαιπωρούνται και θα ταλαιπωρηθούν, διότι οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ έχουν τραβήξει χειρόφρενο λόγω της 24ωρης απεργίας.
Η κινητοποίηση αυτή γίνεται διότι υπάρχει τροπολογία για την εκχώρηση δρομολογίων στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.
Το Συνδικάτο Εργαζομένων τονίζει ότι η τροπολογία αυτή είναι “πρόχειρη, ακατανόητη και ανεδαφική”.

Οι εργαζόμενοι σημειώνουν ότι πρόκειται για μια «προσπάθεια κάκιστης μορφής επανιδιωτικοποίησης των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης που πριν από έναν χρόνο κρατικοποιήθηκαν».
Για αυτόν τον λόγο ανακοίνωσαν πως θα αγωνιστούν για την απόσυρση της τροπολογίας ενώ καλούν τους δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας να αναλάβουν πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση.
Να τονίσουμε πως η κινητοποίηση ξεκίνησε από χτες, Τετάρτη 3 Οκτωβρίου, στις 19.00 μέχρι τη λήξη της βάρδιας.

Για το ρεπορτάζ να σημειώσουμε πως σήμερα οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν εκ νέου συνεδρίαση για να αποφασιστεί αν θα συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις.

Sharing is caring!
0Shares

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.