Ν. Μαυραγάνης: Η κρατική μορφή του ΟΑΣΘ και στο μέλλον ΑΣΥΘ είναι διασφαλισμένη

"Λέμε ότι εκεί που θα προκύψουν συνεργατικά σχήματα για να καλύψουν περιοχές, θα προτιμηθούν τα ΚΤΕΛ, οι Δήμοι που ενδεχομένως πουν "μπορώ να βοηθήσω""

Ο Νίκος Μαυραγάνης
Sharing is caring!
0Shares

«Πως είναι δυνατόν εμείς που κρατικοποιήσαμε τον ΟΑΣΘ πριν από οκτώ μήνες επ’ ωφελεία των πολιτών της Θεσσαλονίκης να κατηγορούμαστε ότι πάμε να κάνουμε ιδιωτικοποίηση; Προφανώς όχι” σχολίασε ο υφυπουργός Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης απαντώντας στις αντιδράσεις των συνδικάτων που κάνουν λόγο για “ιδιωτικοποίηση των δημόσιων αστικών μεταφορών”.

Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός Μεταφορών μιλώντας σήμερα στο ραδιοφωνικό σταθμό “Στο Κόκκινο”, δήλωσε ότι “οι θέσεις των εργαζόμενων είναι εξασφαλισμένες, η κρατική μορφή του ΟΑΣΘ και στο μέλλον ΑΣΥΘ είναι διασφαλισμένη. Λέμε ότι εκεί που θα προκύψουν συνεργατικά σχήματα για να καλύψουν περιοχές, θα προτιμηθούν τα ΚΤΕΛ, οι Δήμοι που ενδεχομένως πουν “μπορώ να βοηθήσω”. Και αν δεν υπάρχει κανείς, θα αποταθούμε στην ιδιωτική αγορά».

Επίσης, ο κος Μαυραγάνης είπε πως αναμένεται να υπογραφεί σύμβαση μεταξύ ΟΑΣΑ και ΟΑΣΘ έτσι ώστε το ηλεκτρονικό εισιτήριο ή η κάρτα που θα έχει ένας επιβάτης για την Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη θα μπορεί στο μέλλον να του δίνει πρόσβαση στις συγκοινωνίες και των δύο μητροπολιτικών περιοχών.

Sharing is caring!
0Shares

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.