Θεσσαλονίκη: Χωρίς νερό για πολλές ώρες Πυλαία, Βότση, Χαριλάου, Καλαμαριά

Ο εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης της υδροδότησης είναι σήμερα στις 16:00.

Sharing is caring!
0Shares

Χωρίς νερό θα παραμείνουν για αρκετές ώρες σήμερα περιοχές της ανατολικής κυρίως Θεσσαλονίκης εξαιτίας προγραμματισμένης διακοπής, για την αποκατάσταση βλάβης.

Ο εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης της υδροδότησης είναι σήμερα στις 16:00.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΥΑΘ:

Από την Εταιρεία Ύδρευσης & Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι σήμερα Παρασκευή 05 Οκτωβρίου 2018 από τις 8:00 π.μ. έως τις 16:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν εργασίες επισκευής αγωγού του δικτύου ύδρευσης διατομής Φ300 λόγω διαρροής επί της συμβολής Χλόης 45 και Κενταύρων στην Περιφερειακή τάφρο Πυλαίας (Ανάχωμα).

Λόγω των εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα στην υδροδότηση των περιοχών Πυλαίας (κάτω από την περιφερειακή τάφρο), Βότση, Αγ. Παντελεήμονα, Αγ. Ιωάννη, τμήματος της περιοχής Χαριλάου και το Κέντρο Καλαμαριάς που βρίσκονται στους Δήμους Πυλαίας-Χορτιάτη, Θεσσαλονίκης και Καλαμαριάς.

Οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Sharing is caring!
0Shares

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.