Συγκέντρωση και πορεία με αφορμή τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα θα πραγματοποιήσουν σήμερα, Τετάρτη 31 Οκτωβρίου, μέλη του Ιερού Λόχου, στη Θεσσαλονίκη.Η πορεία θα ξεκινήσει στις 18.30 από τα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης και θα κινηθεί ως το αλβανικό προξενείο στην οδό Τσιμισκή.

Στην κινητοποίηση θα συμμετέχουν η Ομοσπονδία Πατριωτικών & Ορθοδόξων Σωματείων και το «Παρατηρητήριο για τα δικαιώματα των Ελλήνων της Β. Ηπείρου, ενώ σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν «Με αφορμή του πρόσφατου γεγονότος του άδικου θανάτου του εθνομάρτυρα Κων/νου Κατσιφα, η ομοσπονδία πατριωτικών και ορθοδόξων σωματείων , μαζί με το παρατηρητήριο για τα δικαιώματα των Ελλήνων της Β. Ηπείρου, καλεί μαζικά τον κόσμο στην πορεία μνήμης την τέταρτη 18:30 από τα δικαστήρια θες/νικης ως το αλβανικό προξενείο που διοργανώνεται από το σωματείο Ιερός Λόχος «.

Παράλληλα, με αφορμή την συγκέντρωση του Ιερού Λόχου μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου έχουν προγραμματίσει αντιφασιστική συγκέντρωση στις 18:00, στο άγαλμα Βενιζέλου.