Θεσσαλονίκη: Ξεκινούν από αύριο, 1η Νοεμβρίου, οι εκπτώσεις

Ανοικτά και Κυριακή τα καταστήματα

Sharing is caring!
0Shares

Ξεκινά από αύριο, 1η Νοεμβρίου, η ενδιάμεση φθινοπωρινή εκπτωτική περίοδος, που θα διαρκέσει ως και τις 11 του μηνός, όπως γνωστοποιεί με ανακοίνωση του, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΣΘ, τα μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη θα μπορούν προαιρετικά (και όχι υποχρεωτικά) να λειτουργήσουν την Κυριακή 4 Νοεμβρίου, δηλαδή την πρώτη Κυριακή της εκπτωτικής περιόδου.

Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας καταστημάτων, για αυτούς που θα επιλέξουν να έχουν σηκωμένα ρολά την Κυριακή 4/11, είναι από τις 11 το πρωί μέχρι και τις 6 το απόγευμα. Μεταξύ άλλων, με την ανακοίνωσή του ο ΕΣΘ σημειώνει ότι οι ημερομηνίες της ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου είναι δεσμευτικές για τα εμπορικά καταστήματα της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και «δεν επιτρέπεται παράταση της εκπτωτικής περιόδου πέραν της 10ης Νοεμβρίου».

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Sharing is caring!
0Shares

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.