Μασούτης: Η καμπάνια στο facebook με τη δωροεπιταγή των 100 ευρώ είναι απάτη

Sharing is caring!
0Shares

Η εταιρεία Μασούτης εξέδωσε ανακοίνωση για έρευνα αγοράς που ανέβηκε σε κοινωνικά δίκτυα, ενημερώνοντας ότι πρόκειται για απάτη.

Απάτη είναι η καμπάνια που εμφανίζεται τις τελευταίες ημέρες στο Facebook με δέλεαρ δωροεπιταγή των 100 ευρώ της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Μασούτης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μασούτης, η έρευνα αγοράς που εμφανίζεται στο διαδίκτυο υπό το σήμα της εταιρείας, κατά την οποία καλείται ο καταναλωτής να απαντήσει σε ερωτήσεις με κίνητρο την απόκτηση δωροεπιταγής για τα καταστήματα της αλυσίδας, δεν έχει διεξαχθεί, διοργανωθεί ή εγκριθεί από την εταιρεία.

«Με αφορμή το περιστατικό αυτό, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Οι προωθητικές μας ενέργειες και διαγωνισμοί αναρτώνται στην ιστοσελίδα μας και στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσής μας, όπου υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για την γνησιότητά τους. Ταυτόχρονα, η εταιρεία μας προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την προστασία των δικαιωμάτων της και του καταναλωτικού κοινού.

«Σας ευχαριστούμε θερμά για την συνεχή και αμέριστη εμπιστοσύνη σας».

Sharing is caring!
0Shares

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.