«Για άλλη μία φορά, η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αφήνει το νομό Θεσσαλονίκης χωρίς αστικές συγκοινωνίες» υπογραμμίζει ο βουλευτής της ΝΔ και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Εντάξει», Σταύρος Καλαφάτης, σχετικά με την απόφαση των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ να προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας, καθώς τους οφείλονται δεδουλευμένα δύο μηνών.
Ο κ. Καλαφάτης προσθέτει, πως η κυβέρνηση «κάνει ανέξοδη, δήθεν κοινωνική πολιτική, χωρίς να καταβάλει στον ΟΑΣΘ το ποσοστό που αναλογεί στο κράτος, αφήνει απλήρωτους εργαζομένους και διατηρεί στην ομίχλη αυτό που θα έπρεπε να θέτει σε διαβούλευση: την επόμενη ημέρα των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης».

Παράλληλα, απευθύνει έκκληση στους εργαζόμενους των αστικών λεωφορείων να «επανεξετάσουν την απόφασή τους, καθώς με αυτόν τον τρόπο διεκδίκησης αναγκάζουν τους πολίτες ενός ολόκληρου νομού να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού κατά τις ημέρες που εκείνοι θα πραγματοποιούν επίσχεση εργασίας, οι υπόλοιποι εργαζόμενοι θα είναι αναγκασμένοι να μετακινούνται είτε με ταξί, είτε με τα ΙΧ αυτοκίνητά τους, είτε με τα πόδια».

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.