Ολ.Γεροβασίλη: Λαϊκή απαίτηση το νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές άδειες

Sharing is caring!
0Shares

 

 

Δέσμευση της κυβέρνησης, αλλά και όρος στη λίστα με τα προαπαιτούμενα, αποτελεί η κατάθεση του νομοσχεδίου για τις τηλεοπτικές άδειες, επισημαίνει η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, η οποία δηλώνει κατηγορηματικά ότι η κυβέρνηση δεν θέλει να “κλείσει” τη φωνή των καναλιών, αλλά να αποκαταστήσει όρους διαφάνειας και σωστής διαχείρισης των συχνοτήτων.

«Προφανώς σε κάποιους ίσως να μην αρέσει και μέσα από αυτό το νομοσχέδιο γίνεται πράξη και η δέσμευση της κυβέρνησης να αποκαταστήσει ένα σαφές, διαφανές, καθαρό τοπίο στη διαχείριση των τηλεοπτικών συχνοτήτων, που είναι δημόσιο αγαθό και ένα κράτος σοβαρό οφείλει να αποκαταστήσει όρους διαφάνειας και σωστής διαχείρισης των συχνοτήτων», είπε η κ. Γεροβασίλη, μιλώντας στο “Πρακτορείο 104,9 FM” και στην εκπομπή “Καθημερινά” των Χρήστου Μάτη και Νικόλ Καζαντζίδου, χαρακτηρίζοντας λαϊκή απαίτηση το νομοσχέδιο.

Σε ερώτηση αν μέχρι σήμερα όντως δεν υπήρχε διαφάνεια , η κυβερνητική εκπρόσωπος είπε ότι δεν υπήρχε μέχρι τώρα νομοθεσία που να βάζει τους όρους λειτουργίας και διαχείρισης σε κάθε επιχείρηση και επενδυτή που αποφασίζει να λειτουργήσει ένα Μέσο. «Σήμερα μπαίνουν νόμοι και κανόνες. Νόμοι που θα εξασφαλίζουν τις εργασιακές σχέσεις και τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων και οικονομική διαφάνεια των πόρων που διατίθενται», επισήμανε.

Αναφορικά με το θέμα της εκταμίευσης της δόσης των 2 δισ. ευρώ από τους δανειστές, η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε ότι σήμερα ξεκίνησαν οι συναντήσεις με τους εκπροσώπους των θεσμών και πρόσθεσε ότι αν υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις με τα προαπαιτούμενα μπορούν να ξεπεραστούν με υπουργικές αποφάσεις και εγκυκλίους.

«Αυτό που ακούγεται για το 30% των προαπαιτούμενων, ναι, βεβαίως δεν υπήρχε η απαίτηση για όλα τα προαπαιτούμενα να υπάρξει νομοθέτηση, γιατί κάποια εξ’ αυτών γίνονται με υπουργικές αποφάσεις, εγκυκλίους, κ.λπ. Επομένως εμείς έχουμε φροντίσει και όσα προαπαιτούμενα απαιτούνταν να γίνουν νόμοι, εάν υπάρξει κάποια εκκρεμότητα έχουμε το δεύτερο πακέτο και μέσα σ΄ αυτό το διάστημα θα υπάρξουν και οι εγκύκλιοι», δήλωσε η Όλγα Γεροβασίλη.

Ακολουθεί η συνέντευξη:

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Έχουμε στην τηλεφωνική μας γραμμή την Κυβερνητική Εκπρόσωπο, κυρία Όλγα Γεροβασίλη. Καλή σας μέρα.

ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ: Καλημέρα σας.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Διάβασα μια δήλωση, η οποία αποδίδεται σε κυβερνητικούς κύκλους, κυρία υπουργέ, σε ό,τι αφορά στα ρεπορτάζ των καναλιών, τα οποία παρουσίαζαν μια εικόνα που δεν ήταν καθόλου θετική. Αν κατάλαβα καλά, εσείς θεωρείτε, η κυβέρνηση εννοώ, ότι όχι μόνο δεν ήταν θετική για την κυβέρνηση, αλλά δεν ήταν και αντιπροσωπευτική της κατάστασης και το συνδέετε με το γεγονός ότι υπάρχει ζήτημα πίεσης στα κανάλια να αποδεχθούν τους κανόνες λειτουργίας, οι οποίοι μέχρι τώρα δεν υπήρχαν.

ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ: Προφανώς, σε κάποιους, ενδεχομένως, να μην αρέσει το ότι σήμερα προτίθεται η κυβέρνηση – και μέσα από αυτό το νομοσχέδιο γίνεται και πράξη η δέσμευσή της – να αποκαταστήσει ένα σαφές, διαφανές, καθαρό τοπίο στη διαχείριση των τηλεοπτικών συχνοτήτων, που όπως ξέρουμε όλοι είναι ένα δημόσιο αγαθό. Και ένα κράτος σοβαρό οφείλει να έχει αποκαταστήσει όρους διαφάνειας και όρους σωστής διαχείρισης των συχνοτήτων. Ενδεχομένως, λοιπόν, αυτό να μην αρέσει. Ενδεχομένως.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Είπατε «διαφανές, σαφές και καθαρό». Άρα, λοιπόν, το πρώτο το οποίο δεν υπήρχε ήταν η διαφάνεια. Πού ακριβώς το στηρίζετε; Γιατί λέτε ότι δεν υπήρχε διαφάνεια;

ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ: Δεν υπήρχε νομοθεσία, η οποία να βάζει όρους λειτουργίας στη διαχείριση κάθε επιχείρησης, σε κάθε επενδυτή, ο οποίος αποφασίζει να κατέχει ένα Μέσον. Επομένως, σήμερα μπαίνουν κανόνες και θεσπίζονται Νόμοι. Νόμοι οι οποίοι θα εξασφαλίζουν τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων, τις εργασιακές σχέσεις και βεβαίως οικονομική διαφάνεια των πόρων, οι οποίοι διατίθενται.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κυρία υπουργέ, σε τι ακριβώς βοηθούσε και τους επιχειρηματίες των καναλιών, αλλά και τις πολιτικές δυνάμεις που βρίσκονταν στην κυβέρνηση, η διατήρηση αυτού του καθεστώτος, το οποίο θα αλλάξει τώρα;

ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ: Κοιτάξτε, ήταν γνωστό ένα σύστημα διαπλοκής μεταξύ του μιντιακού χώρου, του πολιτικού χώρου και βεβαίως των τραπεζών. Ένα γνωστό τρίγωνο, το οποίο, βεβαίως, δεν προσέφερε στη χώρα μας τα καλύτερα, όπως αντιλαμβάνεστε.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ήταν κατανοητό ότι κέρδιζαν οι τράπεζες, ήταν κατανοητό ότι κέρδιζε το πολιτικό προσωπικό. Τι κέρδιζαν οι επιχειρηματίες, τα κανάλια από αυτή την κατάσταση, διότι η εικόνα που έχουμε, είναι ότι οικονομικά έχουν καταρρεύσει.

ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ: Δεν μπορώ να σας απαντήσω για τα έσοδα και τα κέρδη των καναλιών. Ήταν δική τους δουλειά και εν πάση περιπτώσει δεν είναι αυτό το οποίο εμείς θέλαμε να ελέγξουμε, το αν και πόσα κερδίζει κάποιος. Εμάς, μας ενδιαφέρουν οι όροι. Και οι όροι πρέπει να συνάδουν με την υγιή επιχειρηματικότητα σε έναν ελεύθερο ανταγωνισμό, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε ότι όσα κανάλια θα υπάρχουν την επόμενη μέρα, αυτά θα είναι βιώσιμα και θα έχουν επενδυθεί χρήματα με γνωστό το πόθεν έσχες. Σας θυμίζω παλαιότερες ιστορίες δανείων, οι οποίες – θυμόμαστε όλοι – δεν αποτελούν τις πιο λαμπρές στιγμές στη χώρα μας, όσον αφορά αυτό το ζήτημα.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Το «όσα», κυρία υπουργέ, σημαίνει ενδεχομένως και λιγότερα από αυτά που υπάρχουν σήμερα; Γιατί, αν υπάρχουν λιγότερα, σημαίνει μια μείωση των θέσεων εργασίας.

ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ: Δεν μπορώ να σας απαντήσω στο πόσα θα είναι, διότι αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαριστεί μετά από έναν ευρύ διάλογο, ο οποίος έχει ήδη ανοίξει μέσα από αυτό το νομοσχέδιο, αλλά έχει και συνέχεια, διότι εκεί υπάρχουν γνωμοδοτήσεις από το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο και άλλες γνωμοδοτήσεις, οι οποίες θα συμβάλουν στο να βρεθεί πραγματικά, ποιο νούμερο είναι το σωστό. Τι εννοώ: Εννοώ ότι θα πρέπει ο αριθμός αυτός να είναι συμβατός με την πραγματική οικονομία αυτής της χώρας και με το πόσο μπορεί να εξασφαλιστεί ότι αυτή η επιχείρηση θα είναι και υγιής.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Υπάρχει περίπτωση, δηλαδή, εάν μια επιχείρηση δεν μπορεί να αποδείξει –εννοώ των ΜΜΕ- ότι είναι υγιής, να μην παίρνει άδεια;

ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ: Μα, δεν θα μπορεί να συμμετάσχει στο διαγωνισμό, διότι ο διαγωνισμός προϋποθέτει όσον αφορά στα κεφάλαια, βεβαίως, από το πού προέρχονται, τι κεφάλαια θα είναι αυτά, να είναι διαφανή, να υπάρχει φορολογική ενημερότητα, ασφαλιστική ενημερότητα και βεβαίως οι όροι για τις εργασιακές σχέσεις των εργαζομένων. Ασφαλώς και αριθμό εργαζομένων με βάση το τι παροχή υπηρεσίας θα κάνει το συγκεκριμένο κανάλι, εάν θα είναι ενημερωτικό, εάν θα είναι ψυχαγωγικό, ανάλογα με την παροχή υπηρεσιών.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Αν διάβασα καλά αυτά τα οποία σας καταλογίζουν οι ιδιοκτήτες των καναλιών, είναι ότι με αυτούς τους όρους προσπαθείτε να ελέγξετε τα κανάλια…

ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ: Αυτό το λένε κάποιοι, αλλά δεν υπάρχει τέτοια διάθεση. Εμάς, μας ενδιαφέρει η πολυφωνία, μας ενδιαφέρει ο διάλογος και η ελεύθερη έκφραση όλων των απόψεων, και εννοούμε όλων των απόψεων ισομερώς και ισοτίμως.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Αυτό κατάλαβα από την αρχική σας δήλωση, κυρία υπουργέ, ότι αμφισβητείτε την αμεροληψία και την ισότιμη προβολή των απόψεων στα κανάλια.

ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ: Υπάρχει κανένας άνθρωπος σε αυτή τη χώρα, που να μην το αμφισβητεί;

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Μάλιστα.

ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ: Δεν εννοώ από τους πολιτικούς, εννοώ από όλους τους Έλληνες πολίτες. Το είδαμε αυτό. Το είδαμε και πρόσφατα. Το είδαμε σε επανειλημμένες εκλογικές αναμετρήσεις. Το είδαμε στο Δημοψήφισμα κ.λπ., όπου ήταν καθολικό το αίτημα να μπει μια τάξη εδώ, όχι για να κλείσουμε τη φωνή, αλλά για να μην υπάρχουν σχέσεις διαπλοκής.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Η τάξη, όμως,  θα είναι δημοσιονομική, έτσι δεν είναι;

ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ: Τι εννοείτε «δημοσιονομική»;

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Θα αφορά, τέλος πάντων, τα οικονομικά περισσότερο.

ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ: Σας είπα προηγουμένως για την προέλευση των κεφαλαίων, καθώς και για ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, εργασιακές σχέσεις και ποιοτικά κριτήρια για τη λειτουργία του κάθε σταθμού.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Η αμεροληψία και η διαφάνεια δεν ξέρω πώς θα εξασφαλίζονται.

ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ: Το τι στάση θα κρατήσει ο κάθε σταθμός, αυτό, προφανώς, δεν καθορίζεται δια νόμου, διότι, αν καθοριζόταν δια νόμου, τότε, πραγματικά, θα ήταν μια παρέμβαση.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Σωστά.

ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ: Αυτό είναι ζήτημα και των δημοσιογράφων και του κώδικα, ο οποίος θα πρέπει να ακολουθείται από τους ανθρώπους, οι οποίοι θα έχουν αναλάβει την ενημέρωση.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κυρία υπουργέ, η τρόικα τι λέει επαυτών ή δεν έχει επ αυτών άποψη;

ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ: Σας θυμίζω ότι είναι στη λίστα των προαπαιτουμένων της συμφωνίας του καλοκαιριού. Υπάρχει προαπαιτούμενο να γίνει ο νόμος αυτός.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Άρα, σήμερα που είναι εδώ, φαντάζομαι ότι με την όλη συζήτηση για τα κανάλια, λένε «μπράβο, καλά, πάμε παρακάτω τώρα, πάμε στα επόμενα».

ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ: Δεν ξέρω αν λένε «μπράβο», ξέρω ότι αυτό είναι στη λίστα και όποιος δεν το θυμάται αυτό και από τα κόμματα τα οποία ψήφισαν τη συμφωνία αυτή το καλοκαίρι, νομίζω ότι είναι ώρα να τους το θυμίσουμε. Και όπως, επίσης, πρέπει να θυμίσουμε ότι είναι λαϊκή απαίτηση ο νόμος αυτός.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Με την τρόικα, τι γίνεται τώρα, κυρία υπουργέ; Το κλίμα των συζητήσεων; Διαφαίνεται ή τουλάχιστον έχει φημολογηθεί ότι υπάρχει καθυστέρηση ή τουλάχιστον επιφυλακτικότητα στην καταβολή της πρώτης δόσης. Ισχύει;

ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ: Οι συναντήσεις ξεκινούν σήμερα. Επομένως, δεν έχουμε συμπεράσματα. Αυτό το οποίο ακούγεται για το 30% των προαπαιτουμένων, ναι, βεβαίως, δεν υπήρχε η απαίτηση για όλα τα προαπαιτούμενα να υπάρξει νομοθέτηση, διότι κάποια εξ αυτών γίνονται με υπουργικές αποφάσεις, εγκυκλίους κ.λπ. Επομένως, εμείς έχουμε φροντίσει και όσα έπρεπε εκ των προαπαιτουμένων να έχουν ψηφιστεί, να είναι νόμοι. Αν υπάρξει κάποια εκκρεμότητα, έχουμε το δεύτερο πακέτο, του οποίου η λίστα των προαπαιτουμένων είναι μικρότερη. Και ασφαλώς, μέσα σε όλο αυτό  το διάστημα θα υπάρξουν και εγκύκλιοι και τα λοιπά και τα λοιπά.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Αυτά τα περί 2 δις, κυρία υπουργέ, είναι φημολογία, ότι δεν θέλει η τρόικα να απελευθερωθούν τα 2 δις, είναι φημολογία η οποία διακινείται στις εφημερίδες, αλλά δεν έχει φθάσει στην κυβέρνηση;

ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ: Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα μέχρι σήμερα. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Επαναλαμβάνω, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Σας εξηγώ -και το ξέρετε και εσείς, δεν το εξηγώ εγώ, προς Θεού- ότι σήμερα ξεκινούν οι συναντήσεις των Θεσμών με τους υπουργούς. Σήμερα ξεκινάει ο διάλογος.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κυρία υπουργέ, πριν από περίπου ενάμισι χρόνο όταν έγινε η απομάκρυνση του κυρίου Θεοχάρη από τη θέση του Γενικού Γραμματέα Εσόδων, υπήρξε ουσιαστικά μια παρέμβαση από την τρόικα η οποία είπε «αφήστε τον στη θέση του» και εκφράστηκε δυσφορία. Σε σχέση με την επιλογή της κυβέρνησης να ζητήσει την απομάκρυνση της κυρίας Σαββαΐδου, υπάρχει παρέμβαση από πλευρά της τρόικας και των θεσμών;

ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ: Όχι, δεν υπάρχει παρέμβαση. Ζήτησε ο Πρωθυπουργός διά του υπουργού Οικονομικών την παραίτηση της κυρίας Σαββαΐδου, όχι ειδικά για την κυρία Σαββαΐδου, αλλά διότι η θέση είναι πάρα πολύ σημαντική, κρίσιμη, ειδικά γι’ αυτή τη συγκυρία για τη χώρα. Μία θέση η οποία απαιτεί να μην υπάρχουν σύννεφα, να μην υπάρχουν γκρίζα σύννεφα. Έχει ασκηθεί δίωξη εναντίον της κυρίας Σαββαΐδου. Δεν θέλουμε να παρέμβουμε στη Δικαιοσύνη. Την εμπιστευόμαστε απολύτως και θα κάνει τη δουλειά της …….. (δεν ακούγεται), θα κριθεί εάν είναι έτσι ή αλλιώς. Δεν το κρίνουμε εμείς, γιατί αυτό θα ήταν πολιτική παρέμβαση, την οποία εμείς δεν κάνουμε σε μία Ανεξάρτητη Αρχή. Από την πλευρά της, όμως, η Ανεξάρτητη Αρχή, η οποία επίσης οφείλει να μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντά της χωρίς να έχει στην πλάτη της τα συννεφάκια που περιγράφονται, νομίζω ότι θα έπρεπε να το θέλει και η ίδια η κυρία Σαββαΐδου αυτό, διότι έτσι οφείλουν να λειτουργούν οι Ανεξάρτητες Αρχές.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ο κύριος Θεοχάρης χθες, ο οποίος απομακρύνθηκε από τις κυβερνήσεις της ΝΔ, καταλόγισε στην κυρία Σαββαΐδου μειωμένη ανεξαρτησία απέναντι στην κυβέρνηση του κυρίου Σαμαρά. Εάν καταλαβαίνω και μπορώ να ερμηνεύσω σωστά, αυτό σημαίνει ότι η κυρία Σαββαΐδου είχε επιλέξει να έχει καλές σχέσεις με την τότε κυβέρνηση. Μήπως αυτός είναι ο λόγος που καθιστά την κυβέρνηση τη δική σας επιφυλακτική απέναντί της;

ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ: Σας εξηγώ πως όχι. Τώρα, το τι καταλογίζει ο κύριος Θεοχάρης στην κυρία Σαββαΐδου ή η κυρία Σαββαΐδου στον κύριο Θεοχάρη αυτό είναι ένα δικό τους θέμα. Δεν είναι δουλειά της κυβέρνησης να παρέμβαίνει σε τέτοια ζητήματα και πόσο μάλλον να εκφράζει και τέτοια άποψη. Εμάς μας ενδιαφέρει αυτό ακριβώς το οποίο σας περιγράφω. Δεν είμαστε ούτε η Δικαιοσύνη ούτε θα το κάνουμε ποτέ ως κυβέρνηση αυτό. Δεν παρεμβαίνουμε ούτε στη Δικαιοσύνη ούτε στις Ανεξάρτητες Αρχές. Καλά θα έκαναν λοιπόν και οι Ανεξάρτητες Αρχές, όπως και η κυρία Σαββαΐδου, ούτε να πολιτικολογούν σε μια δημόσια αντιπαράθεση με την κυβέρνηση, γιατί αυτό λέγεται πολιτικολογία και να ασκούν τα καθήκοντά τους αμερόληπτα. Αλλά δεν πρέπει να υπάρχουν και ζητήματα τα οποία να δημιουργούν ανασφάλεια στους έλληνες πολίτες. Αυτό πρεπει να προστατεύσουμε.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ:  Το «αμερόληπτα» που είπατε είναι σχόλιο ή προτροπή;

ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ: Το αμερόληπτο είναι σχόλιο και προτροπή, αλλά είναι και σε γνώση και της κυρίας Σαββαΐδου. Νομίζω ότι θα πρέπει έτσι να ασκούν τα καθήκοντα. Δεν το λέμε εμείς, θα το ξέρει φαντάζομαι και η ίδια.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κυρία Γεροβασίλη, πώς θα διασφαλιστεί η ανεξαρτησία της Γενικής Γραμματείας Εσόδων; Τι σκοπεύετε να κάνετε γι’ αυτό;

ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ: Εμείς δεν σκοπεύουμε να κάνουμε κάτι άλλο. Δεν παρεμβαίνουμε στον τρόπο άσκησης των καθηκόντων των Ανεξάρτητων Αρχών και αυτό το έχουμε αποδείξει. Το αποδεικνύουμε και τώρα. Θέλουμε να προστατεύσουμε και τη θέση αυτή θεσμικά από τέτοιου τύπου κριτικές. Ο ελληνικός λαός, ο οποίος πλήττεται και οι συμπολίτες μας που είναι στα όριά τους δεν μπορούν παρά να βλέπουν μπροστά τους ότι, τουλάχιστον, οι άνθρωποι οι οποίοι εργάζονται σε τέτοιες θέσεις δεν είναι εμπλεκόμενοι ή δεν υπάρχει πιθανότητα εμπλοκής ή να μηνακούγεται ότι εμπλέκονται. Όλα αυτά τα ζητάει ο ελληνικός λαός, γι’ αυτό είμαστε εδώ και γι’ αυτούς ακριβώς τους λόγους διατυπώθηκε αυτή η άποψη από τον Πρωθυπουργό. Και η κυρία Σαββαΐδου εύχομαι να έχει όλο τον χρόνο για να αποδείξει βεβαίως ότι δεν υπάρχει εκ μέρους της η παραμικρή ενοχή. Επειδή η χώρα αυτή έχει νόμους, και διαδικασίες και πρέπει όλα αυτά να τυγχάνουν σεβασμού, εμείς ως κυβέρνηση πρέπει να είμαστε θεματοφύλακες όλων αυτών και όχι μόνο.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Σας ευχαριστούμε πολύ κυρία υπουργέ. Καλή σας μέρα.

ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ: Και εγώ σας ευχαριστώ, να είστε καλά.

 

Sharing is caring!
0Shares

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.