Ο Δημήτρης Καμμένος
Ο Δημήτρης Καμμένος

«Νομίζω ότι υπήρξε η σύμφωνη γνώμη του Πάνου Καμμένου», είπε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος, για την επιλογή του Φώτη Κουβέλη στη θέση του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Αμυνας.

«Θα τα βρούνε, ένα παλαιό “γεράκι” της πολιτικής, όπως είναι ο κ. Κουβέλης θα γίνει “γεράκι” στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας γιατί έχουμε σοβαρά προβλήματα με τους Τούρκους και στα σύνορά μας και την ΑΟΖ», είπε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, μιλώντας στον Σκάι.

«Εγώ πιθανώς, στα 70 μου να μην ήθελα να μπω στην πολιτική, να ήθελα να κάνω κάτι άλλο για παράδειγμα να είμαι σύμβουλος στον πρωθυπουργό, να μοιράσω τη σοφία μου, την εμπειρία μου, αλλά πιστεύω ότι ο κ. Κουβέλης έχει μεγάλη εμπειρία και στο υπουργείο Άμυνας θα προτάξει τα στήθη του», συμπλήρωσε.

Όπως αποκάλυψε ο διευθυντής σύνταξης της Realnews και του real.gr, Βασίλης Σκουρής μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Π. Καμμένος, μετά την ανάληψη της θέσης του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Αμυνας από τον πρώην πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ του τηλεφώνησε για τον συγχαρεί και του είπε ότι χαίρεται που θα συνεργαστούν.

Η παρατήρηση Δ. Καμμένου για τη Μ. Τζούφη

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ κάλεσε τη νέα υφυπουργό Παιδείας να ανασκευάσει τη δήλωση που είχε κάνει μετά το ατύχημα με την Porshe του Γιώργου Βακάκη που στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους.

«Είχε κάνει μία δήλωση για μένα απρεπή. Είχε πει ότι το ατύχημα του γιου του κ. Βακάκη είχε ταξικά χαρακτηριστικά» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και πρόσθεσε ότι «θα ήθελα να το ανασκευάσει διότι ως υπουργός Παιδείας πρέπει να δώσει το καλό παράδειγμα».