Η πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου της Θεσσαλονίκης, κα. Χρουσαλά Μπιλίση, βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αυτή τη φορά όχι για τη “διαμάχη” της με μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης ενάντια στους πλειστηριασμούς, αλλά για υπόθεση που αφορά τα σχολεία που… ανακαινίζει η Coca Cola 3E.

Δείτε παρακάτω τη σύνθεση του δ.σ. των συμβολαιογράφων:

Πάμε τώρα στον διαγωνισμό της Coca Cola. Βλέποντας τους όρους συμμετοχής στην ψηφοφορία που έβγαλε η πολυεθνική των 7 λουκέτων σε εργοστάσια και των πάνω από 2.500 απολύσεων ανά την Ελλάδα, διαβάσαμε στο επίσημο σάιτ της εταιρίας για το «σχολείο που θες» και την παράγραφο 12 το εξής:

12.Το σύνολο των ψήφων θα κατατεθεί σε αρχειακή και ηλεκτρονική μορφή στη συμβολαιογράφο Θεσ/νίκης Δήμητρα Χρουσαλά, οδός Τσιμισκή 11, Τ.Κ. 546 24 Θεσσαλονίκη, τηλέφωνο 2310-272622 και 2310-287385.

Στη Θεσσαλονίκη είναι γνωστό ότι η πρόεδρος των συμβολαιογράφων έχει κόρη που επίσης είναι συμβολαιογράφος και μάλιστα η διεύθυνση που υπάρχει στον διαγωνισμό της 3Ε, είναι η ίδια με αυτή που βρίσκεται το γραφείο της προέδρου των συμβολαιογράφων.

Σε αυτό το λινκ μπορείτε να δείτε τον διαγωνισμό, πατώντας πρώτα “εγγραφή” και μετά παρακάτω στο “όροι συμμετοχής στην ψηφοφορία”, όπου στην παράγραφο 12 αναγράφεται ξεκάθαρα ποιος συμβολαιογράφος έχει αναλάβει την ψηφοφορία για το… σχολείο που θέλεις!

Όσον αφορά τη σύνδεση της Δήμητρας Χρουσαλά με την Ιωάννα Χρουσαλά-Μπιλίδη, αυτό μπορεί να το βρει εύκολα ο οποιοσδήποτε απλά γκουγκλάρωντας”, όπως πράξαμε και εμείς και η αναζήτηση μας παρέπεμψε στο σάιτ vrisko.gr.

Η διεύθυνση της προέδρου των συμβολαιογράφων, είναι η ίδια με αυτή που βρίσκεται στο σάιτ της Coca Cola για τον διαγωνισμό, απλά είναι άλλα τα τηλεφωνικά νούμερα. Δεν γνωρίζουμε αν τα δύο γραφεία βρίσκονται σε άλλο όροφο ή αν είναι στον ίδιο χώρο με διαφορετικό τηλέφωνο. Η διεύθυνση πάντως είναι η ίδια, άρα βρίσκονται στο ίδιο κτίριο.

 

Δεν υπονοούμε κάτι αναδεικνύοντας το θέμα. Απλά έχουμε ένα εύλογο ερώτημα: Στον Συμβολαιογραφικό σύλλογο Θεσσαλονίκης, υπάρχουν εγγεγραμμένοι περίπου 300 συμβολαιογράφοι. Ποια… τύχη το έφερε και η Coca Cola 3Ε επέλεξε το γραφείο της κας. Μπιλίση;